Hyppää sisältöön
Rekisteröidy
Kirjaudu

Tule mukaan

Vastaanota vertaistukea ja viestejä. Voit pitää omaa henkilökohtaista päiväkirjaa.

Rekisteröidy
Surullinen mies

Myötä-ja vastoinkäymisissä

Tupakoinnissa minun mielestäni on pahinta vannoutunut tapa polttaa vähän väliä. Nyt olen ollut polttamatta yhdeksän kuukautta. Tämä on niin kuin avioliitto, on myötä ja vastoinkäymisiä. En kuitenkaan ole sortunut polttamaan. On kylläkin ollut joskus hankalia tilanteita, olen luovinut tämän itselleni parhaimpaan asetelmaan. Nyt saan pitää terveyteni hyvänä ja en haise, kuin haisunäätä.

Vaihdoin nikotiinipastillit kahdesta milligrammasta yhteen. Aivoni ovat sopeutuneet nyt tähän tilanteeseen. On ollut vähän ongelmia itseensä luottamisen kanssa. Ja niin ollen portaittainen lopettaminen on ollut haastavaa. Nyt olisi sitten totaalinen nikotiinin lopettaminen edessä.

Tämä absoluuttinen lopettaminen on ihan vain viikkojen asia. Niinpä tuumasta toimeen, valitsen ensi maanantain lopettamispäiväksi. Jätän kuitenkin varalle nikotiinipastilleja etten hypi ihan seinille. Joudun varmaan kantamaan nikotiinipastilleja pitkän aikaa. Olen varautunut siihen todella hyvin.

Kohta en ole enää nikotiiniaddikti. Pitää miettiä, mitä haluan oikeasti elämältä? Onko oikeasti pakko olla joku aine mukana aina kuvioissa.

Kirjoitan seuraavan kerran, miten täytän elämäni uusilla virikkeillä. Yhdessä kanssanne eroon nikotiinista, lopullisesti.

Tupakkiäijä

5.3.2018