Hyppää sisältöön
Rekisteröidy
Kirjaudu

Tule mukaan

Vastaanota vertaistukea ja viestejä. Voit pitää omaa henkilökohtaista päiväkirjaa.

Rekisteröidy

Parhaimmat sovellukset uudenvuoden lupausten noudattamisen avuksi

Talouteni.fi kokosi parhaimmat sovellukset jotka auttavat uudenvuodenlupausten pitämisessä. Listalla olevat sovellukset ovat jaoteltu neljään kategoriaan; Säästäminen, terveys, tupakoinnin lopettaminen ja oppiminen. Kokonaisuudessaan listalla on 22 sovellusta.

Yleisiä uudenvuodenlupauksia ovat usein esimerkiksi urheilun lisääminen ja säästämisen aloittaminen, mutta niitä voi olla vaikea jatkaa alkuinnostuksen jälkeen. Listalle onkin koottu sovelluksia, jotka auttavat pitämään kiinni uudenvuodenlupauksistasi tämän alkuinnostuksen jälkeenkin.

Toinen kategoria on terveyssovellukset johon listallamme on sisällytetty niin urheiluun kuin ruokavalioonkin liittyviä sovelluksia. Suosikkimme terveys kategoriasta ovat Sports Tracker, FitmenCook ja Painopäiväkirja ja BMI-laskuri – WeightFit. Näiden avulla voit helposti seurata urheilusuorituksiasi ja painoasi sekä löytää reseptejä terveelliseen ruokavalioon.

Kolmas kategoria, joka listalle valittiin on tupakoinnin tai muun pahan tavan lopettaminen. Talouteni.fi valitsi tähän kategoriaan Habitbull ja Smoke Free – Quit Smoking Now sovellukset. Näiden kahden sovelluksen avulla voit helpottaa tupakoinnin lopettamista ja tai muun huonon tavan pois kitkemistä. Voit myös käyttää Habitbull sovellusta jonkin uuden tavan opetteluun.

 

Lue lisää tiedotteesta.