Hyppää sisältöön
Rekisteröidy
Kirjaudu

Tule mukaan

Vastaanota vertaistukea ja viestejä. Voit pitää omaa henkilökohtaista päiväkirjaa.

Rekisteröidy
Iloisia ja surullisia palloja

Tässä se vuosi nyt sitten on!

Tätä sitä on odotettu nyt sitten vuosi… Ensimmäinen vuosipäivä on niin pirun hieno merkkipaalu.Välillä on laskettu sekuntteja, kun on ollut nikotiinin tuskia. On tehnyt nikotiinia niin sikana mieli.

30.5.2018 ja kello on nyt 10.06  juhlat olisivat kello 12. 00. Jos pilkkua viilataan, niin lopetin tasan klo 15.45. Piti valita joko elämä tai kuolema. Valitsin oikein ja elän nyt onnellista ja tasapainoista elämää ilman röökiä.

Rööki väsytti, kun kaikki energia meni polttamiseen, sekä rahan hankintaan. Rahaa paloi reilut 500 per kuukausi. Oli siinä miettiminen mistä saa rahaa. Vähän sama homma on joka addiktiossa rahaa ei ole, mutta sitä saa kun on pakkotilanne.

Heräsin myös yöllä polttamaan ja yöuneni näin ollen katkonaiset. Olin aina väsynyt ja en ollut hommissa ihan täysillä mukana. Osaan nyt arvostaa ihan eri tavalla terveyttä. Nyt ei tarvitse enää vaivaantua lähtemään sateeseen, tuiskuun tai pakkaseen röökille. Kiitos kovan tahdon ja tuen, jota ilman en olisi nyt tässä kertomassa näistä jutuista.