Hyppää sisältöön
Rekisteröidy
Kirjaudu

Tule mukaan

Vastaanota vertaistukea ja viestejä. Voit pitää omaa henkilökohtaista päiväkirjaa.

Rekisteröidy
Stumppi

Stumppi neuvontapuhelin

Stumppi-neuvontapuhelin on kesätauolla 18-31.7.2022.

Maksuton Stumppi-neuvontapuhelin tarjoaa yksilöllistä tukea ja neuvontaa tupakoinnin lopettajille. Anna palautetta & kerro kokemastasi.

Neuvontapuhelimeen voi soittaa nimettömänä ja puhelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Puhelimeen vastaavat tupakkavieroitukseen perehtyneet terveydenhuoltoalan ammattilaiset. Ohjausta saa niin kauan, kuin asiakas kokee sen tarpeelliseksi.

Stumppi-neuvontapuhelimen tavoittaa numerosta 0800 148 484. Puhelin palvelee maanantaisin ja tiistaisin klo 10-18 sekä torstaisin klo 13-16. Tämän lisäksi palveluun on mahdollista jättää soittopyyntö. Soittopyyntöihin vastataan pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin. Tarvittaessa voi kertoa oman toiveen takaisinsoiton ajankohdasta. Toiveet pyritään ottamaan huomioon.

Stumpista voi halutessaan saada oman valmentajan lopettamisen tueksi. Valmentaja eli Stumppi -neuvonnan työntekijä soittaa sovittuina aikoina ja kannustaa pääsemään tavoitteeseen. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti jokaisen lopettajan tilanne huomioiden.