Hyppää sisältöön
Rekisteröidy
Kirjaudu

Tule mukaan

Vastaanota vertaistukea ja viestejä. Voit pitää omaa henkilökohtaista päiväkirjaa.

Rekisteröidy

Vertaisvinkit

Stumppi.fi sivustolle rekisteröityneenä voit kertoa miten sinä onnistuit luopumaan tupakasta ja nikotiinista.
Jätä oma vinkkisi.

♦Osta sinäkin pelikortit. Opettelin tekemään korttitemppuja, kun päätin vapauttaa kädet tupakoinnista. Pasianssin pelaaminenkin voi olla avuksi, jos ajatukset pyörivät tupakalle lähtemisessä.

♥Kun päätin lopettaa tupakoinnin, päätin etten tupakoi jos katson tv:tä tai elokuvia. En tupakoinut sisällä muutenkaan, mutta päätin etten lähden kesken ohjelman tupakalle. Alkuvaiheessa elokuviin keskittyminen vie ajatukset muualla. Ja sitä tarvitaan.

♦Olen just se entinen tupakoitsija, joka ei ikipäivänä uskonut, että pystyisi lopettamaan. En ole 10-vuoteen ollut kuin yön polttamatta ja nyt on jo melkein viikko mennyt polttamatta. Se miksi pystyn tähän on se, että menen päivä kerrallaan. On selvittävä vain tämä tunti. Kun tajuan, että selvisin niin teen saman uudestaan. Pian tupakan unohtaa. Olo on mieletön!

♥Tee jotakin kivaa. Neulo. Lue lehteä/kirjaa. Väritä kirjaa. Katso televisiota. Lähde ulos. Pelaa peliä. Leivo. Siivoa. Tee jotain, mistä nautit.

♦Vaikka kuinka tekis röökiä mieli, niin ennen kuin sorrut, mieti sitä tulevaa morkkista minkä, se yksikin henkonen aiheuttaa 😉

♣Yritys palkitaan!

♥Ostin uusia imeskely tabletteja. Ne olivat halpoja 10 euroa paketti.

♠Kirjoitan nyt jotain, kun tuli rekisteröityneeksi tänne uudelleen sen suuren sivustoremontin jälkeen. Silloin hävisi kaikki, enkä saanut tekstejä ja sun muuta palautettua. Keljutti silloin kovasti, mutta sätkääkään en ole lopettamiseni jälkeen polttanut. Poltinhan n. 60 vuotta. Eipä muuta näin aluksi. Pitää katsella nykysivustoa onko mielenkiintoa jatkaa.

♣Ei se tupakointi ole terveyden menettämisen arvoista. Tuo ajatus on auttanut itselläni.

♠Vältä tupakoivia ihmisiä ja paikkoja, joissa tupakoidaan – Pysy erossa myös sähkösavukkeista ja nuuskasta – Säästä rahat, joilla tavallisesti ostaisit tupakkaa – Harrasta säännöllisesti liikuntaa – Juo paljon vettä ja syö monipuolisesti – Keksi jokin korvaava toiminta tupakoinnin tilalle – Muista tupakoinnin aiheuttamat vakavat terveysvaikutukset – Muista tiukka lainsäädäntö ja yleinen paheksunta tupakoinnin suhteen.

♦Suosittelen Stumppaa tähän kirjaa =)

♥Keksi keksimällä tekemistä. Äläkä unohda ystäviä. Minulla tämä toimi hyvin.

♠Aina kun tekee mieli spaddua, syö porkkanaa.

♣Juokaa sitä vettä!!!